Krog prijateljev Bruna Groninga

Nazaj

Krog prijateljev Bruna Groninga

Krog prijateljev Bruna Gröninga je eno največjih združenj za ozdravitve po duhovni poti na svetu. Deluje v preko 125 državah sveta in tudi v Sloveniji. V Rogaški Slatini delujeta dve  skupnosti. 

Vsakdo, ki si želi spoznati to učenje, mora priti najprej na uvodno predavanje. Tu se seznani z osnovami učenja Bruna Gröninga in nauči se, kako si lahko sam pomaga. Seznani se o obstoju življenjske moči, kako jo zavestno sprejeti vase in doživeti ozdravitev na duši in telesu in o tem kako pomembne so pri tem naše misli. Bruno Gröning je dejal: »Tvoje misli oblikujejo tvoje življenje.« Na rednih srečanjih vsake tri tedne utrjujemo in poglabljamo njegovo učenje, si izmenjujemo izkušnje in skupaj sprejemamo ozdravitveno moč.Takšne skupine organiziramo in vodimo posamezniki, ki smo se prepričali v pozitivne učinke delovanja te ozdravitvene moči in iz hvaležnosti brezplačno podajamo to dalje.

Tudi člani skupnosti v Pegazovem domu so že začutili in zaznali pozitivne spremembe v njihovem počutju, od kar se udeležujejo naših srečanj. Bruno Gröning je tudi dejal: »Ne bodite lahkoverni, prepričajte se sami !« Vabljeni ob sredah, da se nam pridružite. Vstop je prost. Prosimo za prostovoljne prispevke.

Gospa Božena Bofulin, ki redno obiskuje srečanja je povedala:« Vključila sem se po priporočilu drugih in ker bi vse naredila za boljše počutje. Na predavanjih se počutim dobro in umirjeno, saj sta voditelja prijetna in delujeta pomirjujoče. Moja težava pa je, da težko odklopim negativne misli.

Krog prijateljev Bruna Groninga
Krog prijateljev Bruna Groninga

Uradni podatki

Stopite v stik