Novice

Nazaj

(: )

Dan odprtih vrat

4. oktobra je bil v Pegazovem domu dan odprtih vrat. Otvoritveni program se je pričel ob 10.00 uri, kjer so ob priložnostnem programu učencev I. OŠ in glasbene šole življenje v domu in dosežke v preteklih 18 mesecih predstavile direktorica doma, delovna terapevtka in socialna delavka.

Praznovanje ob mednarodnem dnevu starejših

Mednarodni dan starejših nas želi opomniti, da med nami živijo starejši ljudje, ki potrebujejo več razumevanja, predvsem pa spoštovanja. Zato smo v Pegazovem domu ta dan obeležili z veliko prireditvijo na prostem.

Obiskali smo cirkus

Te dni Rogaška Slatina gosti Dunajski cirkus. Kar nekaj se nas je odpravilo pogledat kaj so pripravili.

Delavnice v okviru delovne terapije

Poživimo telo in duha: - predstavitev tehnike poslikave lesenih krožnikov - predstavitev nordijske hoje - delavnica slikanja na svilo

Stanovalci Pegazovega doma na trgatvi

Trgatev grozdja je za vinogradnike težko pričakovano in ponavadi svečano dejanje, na katerega povabijo najboljše prijatelje, znance in sorodnike. Svojci enega izmed stanovalcev, so nas z veseljem sprejeli v svoj vinograd.

Piknik na Boču

Tradicionalni piknik na Boču, ki ga organizira Dom dr. Jožeta Potrča v Poljčanah in Pegazov dom Rogaška Slatina se je letos odvijal 28. avgusta. Dan, ko se stanovalci iz obeh domov skupaj poveselijo, preizkusijo v družabnih igrah in izmenjajo svoje izkušnje.

Krožne poti za dementne

V Pegazovem domu v Rogaški Slatini so se letos lotili zunanje ureditve za skupine z demenco. Zanje so uredili krožne poti in pergole za počitek. Spomladi bodo zasadili tudi vinsko trto in sadno drevje.

Teofil Milenković v Pegazovem domu

Kar nekaj koncertov čudežnega dečka Teofila Milenkoviča se je zvrstilo v zadnjih dneh. Med njimi je bil tudi koncert v Pegazovem domu.

Anino v Pegazovem domu

V četrtek, 26. julija, smo Anino praznovali tudi v Pegazovem domu. Že drugo leto zapored, oz. odkar je odprt dom, posebej obeležimo ta dan.

Stran 154 od 160 (Vseh vnosov: 1596)

Uradni podatki

Stopite v stik